Plăcerea climatului ideal

Alegeți calitatea Mitsubishi Electric, peste 100 de ani de inovație Japoneză

Nu vă mulțumiți doar cu climatul obișnuit, trăiți idealul Mitsubishi Electric.

Peste 100 de ani de inovație

Istoria
Mitsubishi Electric

De la înființarea sa în 1921, Mitsubishi Electric s-a clasat în topul ingeniozității tehnice și a inovației produselor din Japonia. De la primul său produs de succes, un ventilator electric pentru uzul consumatorilor, Mitsubishi Electric a continuat să creeze o listă lungă de noutăți și tehnologii revoluționare care au modelat sectoarele de afaceri din întreaga lume.

Construirea
fundației noastre

Primul produs comercial major al Mitsubishi Electric a fost un ventilator electric, care a devenit în curând un bestseller la nivel național.

Primul televizor Mitsubishi Electric, lansat în 1953, a generat o tradiție de excelență continuă în sistemele audio și video.

Inovarea infrastructurii
din Japonia

Crearea afișajului pe scară largă "Diamond Vision ™" a revoluționat locurile sportive și expoziționale din Japonia și din întreaga lume.

Mitsubishi Electric a dezvoltat neurocipul optic, împreună cu numeroase alte dispozitive cheie și semiconductori pentru a ajuta la realizarea erei viitoare a computerului.

Explorează
ce este posibil

Prin producerea primului sistem de navigație auto bazat pe GPS din lume, Mitsubishi Electric a început să deschidă calea pentru tipul de inovații auto care transformă mașinile de astăzi.

Prin furnizarea de tehnologii pentru a ajuta la crearea telescopului Subaru (în Hawaii, SUA) al Observatorului Astronomic Național din Japonia, Mitsubishi Electric îi ajută pe experți să observe stelele.

Întotdeauna cu un
pas înainte

Mitsubishi Electric a dezvoltat un standard de criptare numit MISTY® pentru telefonia mobilă de generația a treia, consolidându-și rolul de lider în tehnologiile de criptare.

Istoria s-a produs atunci când vehiculul de realimentare fără pilot "KOUNOTORI" (HTV) a ancorat la ISS. Mitsubishi Electric a creat "creierul" care a făcut ca această întâlnire să devină realitate.

Întotdeauna în
căutarea avangardei

Sistemele GE-PON (rețeaua Gigabit Ethernet Passive Optical) au obținut "cota de top" în Japonia. Mitsubishi Electric continuă să fie o forță importantă în sistemele de comunicații de ultimă generație.

Mitsubishi Electric a contribuit la finalizarea seriei E5 "Hayabusa", deținătorul recordului de viteză japonez pentru un tren. Excelența sistemului de transport.

Produsele noastre

Tehnologie de ultimă generație, eficiență energetică ridicată, calitate, fiabilitate, silențiozitate și respect pentru mediul înconjurător.

Descoperă mai multe