Mitsubishi Electric

Despre noi

Despre noi

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric a fost fondată în 1921, având peste 95 de ani de experiență în inovarea și dezvoltarea de soluții de la cele casnice până la cele industriale. Mitsubishi Electric este o companie Japoneză, lider în domeniul climatizării, recunoscută la nivel internațional pentru inovare, calitate si fiabilitate.

Produsele Mitsubishi Electric au un spectru larg de utilizare: de la climatizare, transport, telecomunicații, electronică, automatizări, pâna la cercetare spațială.

Mitsubishi Electric este puternic implicată în crearea de produse și activități ecologice și în promovarea unor programe de responsabilitate socială a companiilor.

Mitsubishi Electric LES

Misiunea diviziei Mitsubishi Electric Living Environmental Systems este îmbunătățirea calității vieții printr-o mai bună calitate a aerului. Pentru atingerea propriului obiectiv, LES dezvoltă în mod constant soluții tehnologice ecologice durabile, orientate către viitor.

Aceste soluții sunt destinate pentru spații de locuit și de lucru perfect climatizate, în care microclimatul ideal, care aduce efecte pozitive asupra sănătății fizice și mentale, este rezultatul prezenței dispozitivelor sofisticate pentru controlul calității aerului, care gestionează în mod automat toate variabilele ce contribuie la crearea, indiferent de anotimp, a unui mediu confortabil: temperatură optimă constantă, umiditate corespunzătoare, circulație a aerului curat, fără praf, fum, mirosuri și alergeni.

Mitsubishi Electric Living Environmental Systems este activă în sectoarele instalațiilor de aer condiționat, încălzire și tratare a aerului, proiectând soluții complete pentru fiecare utilizare preconizată: de la locuințele rezidențiale independente la cele centralizate, de la hoteluri și restaurante la spa-uri, de la mici clădiri de apartamente la complexuri rezidentiale, de la muzee la bănci, birouri și structuri de prestigiu.

Una dintre prioritățile Mitsubishi Electric este punerea în aplicare a soluțiilor inovatoare pentru eficiența energetică; în fapt, eficiența energetică ridicată și performanțele înalte reprezintă punctele forte ale fiecărui sistem conceput pentru a asigura confortul la cel mai înalt nivel și pentru minimizarea consumului de energie.